2204457-triss-skrapning-3

12 miljoner på triss

Den som vinner på triss och får chansen att spela på teve kan oftast räkna med att få en stor vinstsumma. Men en som inte hade räknat med att den skulle bli så stor var Mona, som vann 12 miljoner kronor.

I Kristianstadsbladet kan man läsa om Mona Holmberg som i lördags morse skrapade trisslott i TV4s Nyhetsmorgon. Hon inledde med att skrapa fram 10 000 kronor, följt av 15 000 kronor. Men sedan började summorna stiga och när lotten var helt färdigskrapad stod det klart att hon blivit miljonär. Sammanlagt skrapade hon ihop tolv miljoner kronor. I Nyhetsmorgon avslöjade hon att hon skulle använda pengarna för att bygga en altan till sin sommarstuga, köpa en ny bil och en del slantar kommer även att gå till hennes barn.

Unna någon en vinst

Det som hon skrapade fram var en vinst på 100 000 kronor i månaden i 10 år, vilket alltså sammanlagt blev tolv miljoner, skriver Folkbladet. Det är inte helt ovanligt att man vinner så här stora summor när det handlar om månadsskrap. Den högsta vinsten på månadsskrap ligger faktiskt på hela 30 miljoner kronor, vilket man får om man skrapar fram 100 000 kronor i 25 år. En god idé är alltså att när någon fyller år eller firar någon annan högtid köpa trisslotter. Då kan man få se sin nära vän eller familjemedlem gå samma härliga öde till mötes som Mona gjorde. Exempelvis kan man unna sin mamma en vinst genom att köpa en present till mamma från godisboxen.se som innehåller just en trisslott.

Behöver inte fortsätta jobba

Som grädden på moset för Mona som vann på Nyhetsmorgon var faktumet att hon precis blivit av med sitt jobb. Plötsligt spelade det mindre roll att hon blivit uppsagt och till Expressen säger hon att hon faktiskt helt kan strunta i det just nu. Nu planerar hon på att söka ett nytt jobb men bara arbeta på deltid. Då kan hon vila sin kropp och ha tid att lägga på vänner, familj och saker som hon faktiskt tycker om att göra.